Looking For Anything Specific?

Μετρο Απεργια : ΜΕΤΡΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ | Ειδήσεις - Νέα | METRO DROMOLOGIA - Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό.

Μετρο Απεργια : ΜΕΤΡΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ | Ειδήσεις - Νέα | METRO DROMOLOGIA - Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό.. Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα είναι αύριο, τετάρτη, η πρωτεύουσα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι σταθερές συγκοινωνίες (στασυ). Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό. Το μετρό της αθήνας είναι ένα δίκτυο υπογείων, επιγείων και υπέργειων αστικών σιδηροδρόμων της αττικής και συγκεκριμένα των περιοχών της μητροπολιτικής περιοχής της αθήνας. Η πνο εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τα μεσάνυχτα. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 και η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα).

Χωρίς μετρό τη τετάρτη η αθήνα. Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους. Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα. Χωρίς μετρό όλη την ημέρα και χωρίς λεωφορεία ως τις 9 το πρωί, εκτός ανάλογη είναι η εικόνα για την 24ωρη απεργία που αποφάσισαν η αδεδυ και το εργατικό κέντρο της αθήνας για την τετάρτη. Το μετρό θεσσαλονίκης θα μείνει χωρίς αρχαία.

Συρμός του μετρό εκτροχιάστηκε στο Αεροδρόμιο
Συρμός του μετρό εκτροχιάστηκε στο Αεροδρόμιο from olympiada.files.wordpress.com
Χωρίς μετρό τη τετάρτη η αθήνα. Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Χωρίς μετρό θα μείνει η πρωτεύουσα αύριο, τετάρτη, λόγω 24ωρης απεργίας που προκηρύχθηκε για το εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη βουλή. Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Στο πλαίσιο αυτό, η αδεδυ μετέτρεψε την προγραμματισμένη στάση εργασίας σε 24ωρη απεργία. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Απεργίες στα μμμ, athens, greece.

Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα είναι αύριο, τετάρτη, η πρωτεύουσα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι σταθερές συγκοινωνίες (στασυ).

Παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μετρό θεσσαλονίκης, το μοναδικό δίκτυο μετρό στην ελλάδα. Οι συνδικαλιστές έλαβαν τις αποφάσεις τους και κρίνονται όπως κρινόμαστε και. Απεργίες στα μμμ, athens, greece. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την. Χωρίς μετρό τη τετάρτη η αθήνα. Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Στην απεργία στις 16 ιουνίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και ως εκ τούτου οι συρμοί δεν θα κινηθούν όλη μέρα. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Την ίδια ώρα, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο. Το μετρό της αθήνας είναι ένα δίκτυο υπογείων, επιγείων και υπέργειων αστικών σιδηροδρόμων της αττικής και συγκεκριμένα των περιοχών της μητροπολιτικής περιοχής της αθήνας. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 & 3), τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. Χωρίς μετρό τη τετάρτη η αθήνα. Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, αφού οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

«Παραλύει» την Τρίτη η Αθήνα - 24ωρη απεργία στο μετρό
«Παραλύει» την Τρίτη η Αθήνα - 24ωρη απεργία στο μετρό from www.rizopoulospost.com
Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο. Στην απεργία στις 16 ιουνίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και ως εκ τούτου οι συρμοί δεν θα κινηθούν όλη μέρα. Οι συνδικαλιστές έλαβαν τις αποφάσεις τους και κρίνονται όπως κρινόμαστε και. Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους. Η πνο εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τα μεσάνυχτα. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Κατεπείγουσα αγωγή στην αδεδυ σχετικά με την 24ωρη απεργία της τετάρτης για τα εργασιακά, κατέθεσε η υπουργός παιδείας. Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00.

Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα είναι αύριο, τετάρτη, η πρωτεύουσα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι σταθερές συγκοινωνίες (στασυ).

Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Το μετρό της αθήνας είναι ένα δίκτυο υπογείων, επιγείων και υπέργειων αστικών σιδηροδρόμων της αττικής και συγκεκριμένα των περιοχών της μητροπολιτικής περιοχής της αθήνας. Το μετρό θεσσαλονίκης θα μείνει χωρίς αρχαία. Η πνο εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τα μεσάνυχτα. Στασυ (μετρο, ησαπ & τράμ). Παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μετρό θεσσαλονίκης, το μοναδικό δίκτυο μετρό στην ελλάδα. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου. Οι συνδικαλιστές έλαβαν τις αποφάσεις τους και κρίνονται όπως κρινόμαστε και. Χωρίς μετρό όλη την ημέρα και χωρίς λεωφορεία ως τις 9 το πρωί, εκτός ανάλογη είναι η εικόνα για την 24ωρη απεργία που αποφάσισαν η αδεδυ και το εργατικό κέντρο της αθήνας για την τετάρτη. Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους. Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε 24ωρη απεργία στο μετρό την τετάρτη 16 ιουνίου, ημέρα ψήφισης του nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την. Στο πλαίσιο αυτό, η αδεδυ μετέτρεψε την προγραμματισμένη στάση εργασίας σε 24ωρη απεργία. Οι συνδικαλιστές έλαβαν τις αποφάσεις τους και κρίνονται όπως κρινόμαστε και. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΤΡΙΤΗ - NewsIT
ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΤΡΙΤΗ - NewsIT from www.newsit.gr
Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό. «είστε με συνδικαλιστές του μετρό που αποφάσισαν να κλείσουν την αθήνα ή είστε με τους μαθητές και τους γονείς τους; Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα. Χωρίς μετρό τη τετάρτη η αθήνα. Ανεστάλη η 24ωρη απεργία στο μετρό που είχε εξαγγελθεί από το σωματείο των ηλεκτροδηγών για. Στην απεργία στις 16 ιουνίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και ως εκ τούτου οι συρμοί δεν θα κινηθούν όλη μέρα. Η πνο εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τα μεσάνυχτα. Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00.

Ανεστάλη η 24ωρη απεργία στο μετρό που είχε εξαγγελθεί από το σωματείο των ηλεκτροδηγών για.

Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Ανεστάλη η 24ωρη απεργία στο μετρό που είχε εξαγγελθεί από το σωματείο των ηλεκτροδηγών για. Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο. Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, αφού οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα. Στην απεργία στις 16 ιουνίου συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και ως εκ τούτου οι συρμοί δεν θα κινηθούν όλη μέρα. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Στο πλαίσιο αυτό, η αδεδυ μετέτρεψε την προγραμματισμένη στάση εργασίας σε 24ωρη απεργία. Την ίδια ώρα, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Χωρίς μετρό όλη την ημέρα και χωρίς λεωφορεία ως τις 9 το πρωί, εκτός ανάλογη είναι η εικόνα για την 24ωρη απεργία που αποφάσισαν η αδεδυ και το εργατικό κέντρο της αθήνας για την τετάρτη. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία.

Posting Komentar

0 Komentar